Lenovo Vibe X3 GeekBench testinde görüldü!

lenovo vibe x3 fotograflari tenaa

Geçtiğimiz hafta TENAA’da görüntülenen Lenovo Vibe X3 modeli şimdi ise performans testi uygulaması GeekBench’te görüldü. 6 çekirdekli işlemciye sahip olan Lenovo Vibe X3 modelinin testten kaç puan aldığını merak ediyorsanız haberimize bekliyoruz.

lenovo-vibe-x3-fotograflari-tenaa

Lenovo’nun yeni logosuyla satışa çıkacak olan ilk modellerden biri olan Vibe X3, geçtiğimiz hafta TENAA’dan sertifika alırken görüntülenmişti. Motorola tarafından tasarlandığı iddia edilen cihaz, Nexus 6’ya oldukça benziyor. Parmak izi okuma sensörü ve ön tarafta yer alan iki adet hoparlör ile dikkat çeken Lenovo Vibe X3 modeli, üst segmentte yer alan bir model olacak.

Qualcomm Snapdragon 808 işlemciden güç alacak olan cihazda 6 çekirdekli ve 1.44 GHz hıza sahip bir işlem gücü olacak. Adreno 418 GPU ve 3 GB RAM ile Lenovo Vibe X3 modeli üst segmente göz kırpıyor. Cihazda 5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD (1080 x 1920) çözünürlük sunan bir ekran paneli yer alacak. Modelin Android 5.1.1 Lollipop ile kutudan çıkacak. Ancak arka tarafta yer alan parmak izi okuyucusu ile Lenovo Vibe X3 modeli Android 6 Marsmallow sürümüne kolayca güncellenecek gibi duruyor.

Cihaz GeekBench isimli performans testinde görüldü. Tek çekirdekte 863, çoklu çekirdekte 3167 puan alan Lenovo Vibe X3 modelinin teknik özellikleri böylelikle doğrulanmış oldu. Aldığı puanlardan yola çıkacak olursak cihazın bir amiral gemisi olmadığı anlaşılıyor. Ancak yine de kabul edilebilir bir performans söz konusu. Dolayısıyla Lenovo Vibe X3 modelini fiyatına göre değerlendirmek gerekiyor. Eğer rekabetçi bir fiyatla satışa çıkarsa, tercih edilebilir bir model olabilir.

lenovo-vibe-x3-modeli-performans-testi-geekbench

 

Plüton gezegeninden ilk video!