iPad Pro için Adobe uygulamaları güncelleniyor!

ipad pro icin adobe uygulamalari

Geride bıraktığımız Eylül ayı içerisinde Apple, iPad Pro isimli yeni bir tableti duyurarak basının ve kullanıcıların büyük ilgisini çekmişti. Şimdi ise Adobe’un uygulamaları, iPad Pro için hazırlanmaya başlandı. iPad Pro uyumlu Adobe uygulamaları haberimizde.

ipad-pro-icin-adobe-uygulamalari

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple, iPad Pro olarak adlandırdığı yeni tablet bilgisayarını duyurmuş, ancak satışa çıkarmamıştı. Kasım ayı içerisinde satışa çıkması beklenen iPad Pro modeli, profesyoneller ve meraklılar için oldukça güçlü ve büyük ekranlı bir tablet bilgisayar olarak karşımıza çıkıyor. Tabletin tanıtımında Adobe ve Microsoft uygulamalarına yer verilmiş ve tabletle yapılabilecekler anlatılmıştı.

Profesyonellerin vazgeçemediği Adobe uygulamaları artık iPad Pro için hazırlanmaya başlandı. Çünkü iPad Pro’nun, söylentilere göre, 11 Kasım tarihinde satışa çıkması bekleniyor. 799 Dolardan başlayan fiyatla satışa çıkacak olan iPad Pro modeli, Apple Pencil isimli yeni bir dokunmatik kalem ile de birlikte çalışabiliyor.

Eğer bir tasarımcıysanız, size ilk müjdeyi verelim. Çünkü iPad Pro için yenilenen ilk Adobe uygulamaları Photoshop Fix ve Photoshop Mix oldu. Uygulamaların App Store sayfalarında uyumluluk bölümünde artık iPad Pro ibaresi de yer alıyor. Bu güncelleme işlemleri diğer Adobe uygulamalarıyla devam edecek.

iOS 9.1’den geri dönüş imkanı artık yok!