Lenovo Vibe X3 Çin Dışına Çıkıyor

lenovo vibe

Geçtiğimiz yılın sonunda Çin’de satışa sunulan Lenovo Vibe X3, sonunda diğer ülkelere de geliyor. Lenovo’nun orta segment telefonu çok yakında Avrupa’ya geliyor.

Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Lenovo, Vibe serisinin yeni üyelerinden Lenovo Vibe X3‘ü geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdü. Ancak telefon sadece Çin’de satışa sunuldu. Aradan geçen aylarda bu konuda bir gelişme olmaması telefonun Çin dışına çıkmayacağını düşündürdü. Ancak Lenovo sürpriz bir kararla telefonu diğer ülkelerde de satmaya başladı.

lenovo-vibe-x3

Çin’den sonra ilk olarak Hindistan’da satışa sunulan Vibe X3, önümüzdeki günlerde Avrupa’ya da gelecek. Orta segment bir telefon olan Lenovo Vibe X3, 295 dolara raflardaki yerini alacak. Vibe X3 orta segmente ait olsa da, özellikleriyle üst segment telefonlara göz kırpıyor. Telefonun özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 808 işlemci seti, 3GB RAM, 5.5 inç ekran, 21MP arka kamera, 8 MP ön kamera, 3,600mAh’lık batarya, 128 GB’a kadar yükseltilebilen 32GB depolama alanı yer alıyor. Telefonun işletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop.