LG G5’ten beklenen 5 özellik!

LG G5 özellikleri

#İŞBİRLİĞİ

LG G5 özellikleri şimdiden tartışılmaya başlandı. Şirketin merakla beklenen yeni amiral gemisinin beklenen özelliklerini sizler için sıraladık. Bakalım LG G5 özellikleri arasında neler varmış?

LG G5, büyük bir ihtimalle önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2016’da duyurulacak. Ancak bu yıl cihaz hakkında pek fazla bilgi basına sızmadı. Çeşitli kaynaklarda farklı özellikler gündeme getiriliyor. Bizler de bu özelliklerden bazılarını sizler için derledik. LG G5 hakkında beklenen özelliklerin neler olduğunu öğrenmek için galerimizin ilerleyen sayfalarına davetlisiniz.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sevilen cihazlar arasında olan LG G serisi, rakiplerinin aksine biraz daha uygun fiyat seviyesinde kalmayı tercih ediyor. Bu şekilde daha rekabetçi bir alternatif oluyor. Firmanın beklenen telefonunun fiyatına ilişkin şimdilik detaylı bir bilgi yok ancak yine benzer fiyat seviyelerinde olacağını düşünebiliriz. Tabii rakipleri de unutmamak lazım. LG G5, önümüzdeki aylarda Samsung Galaxy S7 ve HTC One M10 gibi güçlü rakiplerle karşı karşıya kalacak.