Lenovo Vibe X2 İçin Android Lollipop Güncelleştirmesi

lenovo vibe x2 android 5 lollipop

Lenovo’nun uygun fiyatlı akıllı telefonlarından biri olan Vibe X2 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Vibe X2 için Lollipop’un detayları haberimizde.

lenovo-vibe-x2-android-5-lollipop-guncellemesi-cikti

Ülkemizde de satılan fiyat/performans kategorisindeki akıllı telefonlardan biri olan Lenovo Vibe X2 için Android 5.0 Lollipop sürümü an itibariyle dağıtılmaya başlandı. Aslında Mayıs için söz veren Lenovo’nun bu güncelleştirmesi yaklaşık bir hafta kadar gecikti. Gecikmenin sebebi bilinmese de sonuç olarak güncelleştirme artık dağıtılıyor. Güncelleştirme şimdilik sadece Uzak Doğu pazarında yayınlandı.

1.1 GB boyutundaki Lenovo Vibe X2 Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesi OTA üzerinden indirilebiliyor. Lenovo, güncelleştirmenin bölgesel olup olmayaacağı ile ilgili bir bilgilendirme yapmadı. Yani Türkiye için de her an yayınlanabilir. Vibe X2 bu güncelleştirme ile materyal tasarıma kavuşuyor. Android 5.0 Lollipop ile gelen tüm yenilikler, Lenovo Vibe X2 modelinde artık kullanılabilecek. Çok sayıda performans iyileştirmesi ve pil tüketiminin iyileştirilmesi yine eklenen özelliklerden. Eğer Lenovo Vibe X2 kullanıyorsanız, güncelleştirmeleri denetlemeyi ihmal etmeyin.

Android 5.1 Lollipop Güncellemesi Alacak Xperia Telefonlar