iPhone 6s’in Tasarımı Nasıl Olacak?

iphone 6s konsept tasarim

Apple’ın sıradaki akıllı telefonu olacağı tahmin edilen iPhone 6s’in teknik özelliklerine ilişkin bazı bilgileri ve konsept tasarım çalışmalarını sizler için bir araya getirdik. Detaylarıyla iPhone 6s bu yazının konusu oldu.

iphone-6s-konsept-tasarim-ortaya-cikti

Eylül ayında Apple’ın duyuracağı tahmin edilen yeni iPhone modeli için düşünülen isim iPhone 6s veya iPhone 7 olacak. Apple’ın önceki lansmanlarına bakarsak iPhone 6s olması çok daha mümkün görünüyor. Ekran boyutu olarak da bir büyüme beklenmiyor. Apple’ın daha önceki modellerine bakarak iPhone 6 kasasının bir yıl daha kullanılacağını söyleyebiliriz. iPhone 6s modelinde ekran çözünürlüğünde artış bekleniyor. Full HD (1920 x 1080) veya 2K çözünürlük bekleniyor. Çünkü 4.7 inç olan ekran boyutu oldukça yeterli.

Sony sensöre sahip 12 MP çözünürlüğünde kameranın konsept tasarımda iPhone 6s’in arkasına yerleştirildiğini görüyoruz. Metal gövde yine tercih edilmiş. Touch ID sensör yine Ana Ekran tuşunun üzerinde ancak Apple logosunun yeri ise aşağıya kaydırılmış. Tabii ki bu tasarımın konsept olduğunu unutmamak gerek. Konsept tasarıma ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha Küçük Bir iPhone Modeli Mi Geliyor?