Lenovo Vibe Shot Resmi Olarak Tanıtıldı

Lenovo Vibe Shot 1

Lenovo’nun fotoğraf odaklı yeni akıllı telefonu Lenovo Vibe Shot, MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtıldı ve kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Şu sıralar Barselona’da düzenlenmekte olan Mobile World Congress 2015’in en etkili firmaları arasında yer alan Çinli teknoloji devi Lenovo, fuar kapsamında birçok yeni cihazını görücüye çıkardı. MWC 2015 kapsamında Lenovo tarafından resmi olarak tanıtılan bu yeni cihazların arasında, firmanın fotoğraf odaklı yeni akıllı telefonu Lenovo Vibe Shot da yer aldı.

Lenovo_Vibe_Shot (1)

Mobile World Congress 2015’ten birkaç gün önce internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan yarım düzine Lenovo telefondan biri olan Lenovo Vibe Shot, fuar kapsamında teknoloji meraklılarıyla buluştu ve şık tasarımı sayesinde beğeniyle karşılandı. Özellikle fotoğraf meraklıları için ideal bir akıllı telefon olarak görülen Lenovo Vibe Shot, optik görüntü stabilizasyonu özelliği bulunan 16 megapiksel arka kameraya sahip.

Lenovo_Vibe_Shot (2)

Lenovo Vibe Shot‘ın diğer donanımsal özellikleri arasında ise 1080p çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 64 bit Snapdragon 615 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 2900 mAh batarya, LTE bağlantı desteği ve çift SIM kart girişi yer alıyor. Haziran ayında dünya genelinde satışa sunulması beklenen Vibe Shot’ın 349 dolarlık fiyatı, Lenovo’nun fotoğraf odaklı yeni telefonu Mobile World Congress 2015’in en ilgi çekici cihazları arasına sokmayı başarıyor.

ZTE Nubia Z9 Hakkında İlk Detaylar Sızdırıldı