Lenovo Vibe Serisinin Yeni Üyeleri Görüldü

Lenovo Vibe 1

Mobile World Congress 2015’te adından sık ettirecek gibi görünen Lenovo’nun etkinlik kapsamında tanıtması beklenen Lenovo Vibe serisi gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl boyunca akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttıran ve Motorola’yı bünyesine katmasının ardından akıllı telefon pazarındaki en büyük üçüncü firma haline gelen Çinli teknoloji devi Lenovo, 2015 yılında da akıllı telefon pazarına önemli yatırımlar yapmaya devam edecek gibi görünüyor. Önümüzdeki ayın başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015‘e katılacak olan Lenovo, fuarın en etkili firmaları arasında yer alacak gibi görünüyor.

Lenovo_Vibe (1)

Lenovo‘nun MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağı Lenovo Vibe Shot ve Vibe Z3’ün geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler sayesinde ortaya çıkmasının ardından, bugün de etkinlik kapsamında görücüye çıkarılması beklenen Vibe S1, Vibe X3, Vibe P1, Vibe P1 Pro ve Vibe Max gün yüzüne çıktı.

Lenovo_Vibe (2)

5.5 inçlik dokunmatik ekranı, 20 megapiksel arka kamerası ve parmak izi sensörüyle dikkat çekici bir akıllı telefon olan Lenovo Vibe X3 firmanın amiral gemisi akıllı telefonu olacak gibi görünürken, sağlam bir ön kameraya sahip olan Vibe S1’in gençlere yönelik bir akıllı telefon olacağı belirtiliyor. Vibe Max’in ise 6 inçlik ekranı ve dijital kalemiyle Galaxy Note 4’e sağlam bir rakip olması bekleniyor.

Windows 10 Ne Zaman Kullanıcılarla Buluşacak?