Lenovo Vibe Shot Hakkında İlk Detaylar Sızdırıldı

Lenovo Vibe Shot 1

MWC 2015 kapsamında görücüye çıkarılması beklenen ve kamera odaklı bir cihaz olarak dikkat çeken Lenovo Vibe Shot hakkında ilk detaylar sızdırıldı.

Önümüzdeki hafta Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015‘te yeni ürünlerini görücüye çıkaracak olan Çinli telefon üreticisi Lenovo, merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Lenovo Vibe Z3’ün yanı sıra birçok orta seviye akıllı telefonu da etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtacak. Lenovo’nun etkinlik kapsamında tanıtacağı telefonların geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkmasının ardından, şimdi de etkinlikte tanıtılacak olan Lenovo Vibe Shot hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

Lenovo_Vibe_Shot (1)

Adından da anlaşılabileceği gibi kamera odaklı bir akıllı telefon olan Lenovo Vibe Shot, BSI sensörüne sahip 16 megapiksellik arka kamerasıyla telefonuyla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için ideal bir cihaz olacak gibi görünüyor.

Lenovo Vibe Shot‘ın diğer donanımsal özellikleri arasında ise 1920 x 1080 çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 64 bit Snapdragon 615 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği yer alıyor.

Lenovo_Vibe_Shot (2)

Android 5.1 Lollipop Ne Zaman Yayınlanacak?