Samsung Galaxy S6 Şimdiden Ön Siparişe Sunuldu

Samsung Galaxy S6 2

Dün Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge şimdiden Avrupa ülkelerinde ön siparişe sunuldu.

Son dönemde akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, büyük umutlar bağladığı yeni amiral gemisi akıllı telefonları Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’i dün Mobile World Congress 2015 kapsamında düzenlediği etkinlikle resmi olarak tanıttı. Şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili Samsung tarafından net bir tarih belirtilmemiş olsa da, telefonların şimdiden ön siparişe sunulmuş olması kullanıcıların uzun süre beklemeyeceklerini gösterdi.

galaxy-s6

GalaxyClub tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler, henüz dün resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in bugün Samsung Hollanda internet sitesi üzerinden ön siparişe sunulduğunu gösterdi. Yeni tasarımı gereği microSD hafıza kartı desteği bulunmayan Galaxy S6; 32, 64 ve 128 GB olmak üzere üç farklı dahili hafıza seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Samsung_Galaxy_S6 (4)

Galaxy S6‘nın fiyatı henüz Samsung tarafından açıklanmamış olsa da, Samsung Hollanda sitesinde görülen bilgiler 32 GB’lık versiyonun 699 dolara, 64 GB’lık versiyonun 799 dolara ve 128 GB’lık versiyonun 899 dolara satışa sunulacağını ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy S6 Edge de üç farklı dahili hafıza seçeneğiyle satışa sunulacak ve telefonun 32 GB’lık versiyonu 849 dolara, 64 GB’lık versiyonu 949 dolara ve 128 GB’lık versiyonu 1049 dolara satışa sunulacak.

Microsoft İşten Çıkarmalarına Çin’de Devam Ediyor