Lenovo Legion Halo sertifika alırken görüldü

Lenovo Legion Halo

Lenovo’nun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti kullanan ilk telefonu olan Lenovo Legion Halo, TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden Lenovo, son dönemde akıllı telefon pazarında eskiden olduğu kadar etkili olmasa da dikkat çekici yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Mart ayında Legion Y90’u kullanıcılarla buluşturan Lenovo, yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Şimdilik Lenovo Legion Halo ismiyle anılan bu telefonun çıkışının yaklaşmasıyla birlikte, telefona dair sızıntılar da sıklaşmaya başladı. Daha birkaç gün önce Geekbench performans testinde karşımıza çıkan Halo, bu kez de TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Kısa süre önce tanıtılan Spandragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacak ilk telefonlardan biri ve ilk Lenovo telefonu olacak Lenovo Legion Halo’nun teknik özellikleri, TENAA’da yer alan bilgiler sayesinde netlik kazandı.

Lenovo Legion Halo

Lenovo Legion Halo, 6.67 inçlik bir AMOLED ekrana sahip. FHD+ (2400 x 1080 piksel) çözünürlüğündeki ekranda selfie kamerası için bir kamera deliği bulunuyor. Daha önce gelen bilgiler telefonun selfie kamerasının 16 megapiksel olacağını gösteriyor. Ancak TENAA’da bu konuda bir bilgi bulunmuyor.

Telefonun üçlü arka kamerasının 50 + 13 + 2 megapiksel şeklinde olacağı yönündeki iddialar TENAA’da yer alan bilgiler tarafından da doğrulanıyor. 163.72×77.11×7.99 mm boyutlarında olacak telefonun ağırlığı ise 205 gram olacak.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde görülen Halo modeli 8 GB RAM’e sahipti. Ancak TENAA’da yer alan bilgiler, Halo’nun daha yüksek RAM’e sahip versiyonları da olacağını gösteriyor. Halo, 8, 12 ve 16 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneğiyle satışa çıkacak. Aynı şekilde depolama alanı konusunda da kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Daha önce aynı model numarasıyla sertifika alırken görülen Legion modeli 5000 mAh bataryaya ve 68W hızlı şarj özelliğine sahipti. Model numarası aynı olduğu için 3C sertifikası alırken görülen 5000 mAh bataryalı bu modelin de Legion Halo olduğunu varsayabiliriz.

Huawei Mate 50 Pro tasarımı görüldü