Lenovo’nun yeni modeli TENAA’da görüldü!

lenovo K32c36 c3 tenaa

Lenovo, yeni bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Nereden mi biliyoruz? Firmanın yeni modeli TENAA’dan sertifika aldı. Lenovo K32c36 olarak adlandırılan modelin detayları haberimizde.

lenovo-K32c36-c3-tenaa

Çinli akıllı telefon üreticisi Lenovo, son iki yıldır dikkat çekici modeller ile her bütçeye yönelik cihazlar üretiyor. Firmanın ürün gamına eklemeye hazırlandığı yeni model, henüz duyurulmadan detaylarını sizlere aktarıyoruz. Telefon Lenovo K32c36 olarak adlandırıyor. Bu şimdilik geçici bir isimlendirme.

Çin’de piyasaya çıkacak akıllı telefonların TENAA’dan sertifika almaları zorunlu. Dolayısıyla telefonun piyasaya çıkacağı kesin. Asıl soru, Çin dışında satışa çıkıp çıkmayacağı. Teknik özellikleri itibariyle orta segmentte yer alacak telefon, dikkat çekici detaylara sahip.

Lenovo K32c36 isimli modelde 5 inç büyüklüğünde 1080 x 1920 çözünürlük sunan bir ekran var. Ekranın keskinlik değeri 441 PPI olarak verilmiş. 8 çekirdekli bir işlemciyle donatılan cihazın frekans hızı 1.5 GHz olarak belirtiliyor. Bu işlemciye 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun ayrıca 32 GB depolama alanı sunan versiyonu da olacak. Bu alan, hafıza kartı desteği ile artırılabilecek.

Cihazın arka tarafında 13 MP veya 8 MP çözünürlüğe sahip bir kamera olması bekleniyor. Hangisi olacağı henüz belli değil. Ön tarafta ise 5 MP çözünürlük tercih edilmiş. Cihazda LTE desteği dikkat çekiyor. Bunun dışında GPS, Bluetooth detaylar da mevcut. 140 gram ağırlığındaki telefonun gümüş, siyah, beyaz, altın sarısı gibi renk seçenekleri olacak. Modelin Çin pazarında satışa çıkacağı kesin. Diğer ülkelerle ilgili bilgiler için takipte kalın.

Whatsapp’da Yıldızlı Mesaj Devri