Lenovo katlanabilir akıllı telefon patenti aldı

Lenovo katlanabilir ekran

Son zamanlarda yeni fikirler ile ortaya çıkan Lenovo katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Genellikle orta segment ürünleri ile bilinen şirket, yakın bir zamanda üst düzey akıllı telefon üretimine başlayabilir. İşte haberimizin detayları.

Buna kısa bir süre önce Samsung şirketi Galaxy Fold serisi ile katlanabilir akıllı telefon yeniliğini adeta eline yüzüne bulaştırdı. Her ne kadar Huawei bu konuda Mate X ile bir miktar fark oluştursa bile, yine de pek bir gelişme ortaya çıkmadı. Lenovo ise tüm bu gelişmelere daha sonradan dahil olmasına rağmen, yeni bir teknoloji ortaya çıkardı.

Lenovo katlanabilir akıllı telefon uygun fiyatlı olacak

lenovo akilli telefon

Lenovo’nun kendine özgü, çift menteşeli katlanabilir olan bir telefon tasarımı şirketin planlarını ortaya çıkardı. Dizüstü bilgisayarlar konusunda herkes tarafından çok beğenilen estetik tasarımlar ortaya çıkaran Lenovo katlanabilir ekranlarda da fark yaratacak.

Şirketin üreteceği katlanabilir akıllı telefon diğerlerinden biraz farklı olacak. Katlanabilir ekranlarda daha çok yandan katlama yöntemi tercih edilirken Lenovo, dikine katlama yöntemine başvuracak. Bu sayede Motorola RAZR gibi bir akıllı telefon ortaya çıkması bekleniyor.

Lenovo’nun bu yeni akıllı telefonunda henüz ne tür bir işlemci ve RAM özelliği bulunacağı bilinmese bile, yine de uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz. Muhtemelen katlanabilme özelliğine sahip olacak bu yeni akıllı telefon, piyasadaki en uygun fiyatlı ürün olarak nitelenecek. Teknoloji devinin çıkaracağı dikine katlanabilen akıllı telefon ürünü, sizce beğenilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Lenovo uygun fiyatlı akıllı saatini duyurdu