Lenovo K8 Note 9 Ağustos’ta Piyasaya Çıkacak

lenovo K8 Note

#İŞBİRLİĞİ

Çin merkezli bilişim teknoloji şirketi Lenovo, merakla beklenen Lenova K8 Note modelini 9 Ağustos’ta Hindistan’da yapılacak bir lansman ile piyasaya sürecek.

Uzun yıllardır teknoloji platformunda ürettiği masaüstü, dizüstü bilgisayar ve akıllı telefonlar ile kullanıcıların ilgisini kazanan Lenovo, bu defa yeni nesil akıllı telefon olan Lenova K8 Note modelini yakın zamanda kullanıcıları ile buluşturacak.

Şirket ürettiği bir önceki akıllı telefon K6 Note’u gelişen pazar standartları için yeterli görmediğinden  Note serisine bir telefon daha eklemeye karar verdi ve K8 Note modelini geliştirdi.

Modelde Olması Muhtemel Özelliklere Bir Bakalım

Şirket lansmanı yaklaşmakta olan telefonun özelliklerini çok net açıklamaktan çekinse de:

K8 Note akıllı telefonun bir önceki modellere göre büyük bir bataryaya sahip olması bekleniyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5,5 inçlik Full HD ekrana sahip olabilir. Cihaz muhtemelen 4GB RAM ve 32GB dahili bellek ile birleştirilmiş Snapdragon 660 işlemci ile çalışacak. 10 çekirdekli olan Helio X20 işlemciye sahip olacak. Dahili hafızasının yanında bir microSD kart yuvasına da sahip olacak. K8 Note, Android 7.0 Nougat ile gelecek.Bu model de diğerleri gibi arka tarafında bir metal tasarıma sahip olan parmak izi tarayıcı ile açılacak. Kullanıcılara iki farklı depolama seçeneği sunulacak :  32GB ROM ve  64GB ROM.