Lenovo da kızaklı kamera modasına uyuyor

Lenovo

vivo, Oppo, Huawei ve Xiaomi’den sonra Lenovo da kızaklı selfie kamerası modasına uyuyor. Şirket ekrana saklı selfie kamerasıyla gelen yeni telefonunu duyurdu.

İlk olarak vivo NEX S’te gördüğümüz, kullanılmak istendiğinde gövdeden çıkan kızaklı selfie kameraları teknoloji dünyasında yeni bir trend başlattı. Hatırlayacağınız gibi vivo NEX S’ten sonra Oppo Find X de benzer bir tasarımla geldi. Çok yakında tanıtılması beklenen Honor Magic 2 ve the Xiaomi Mi Mix 3’te de kızaklı selfie kamerası olacağı biliniyor.

Lenovo yeni telefonunu duyurdu

Telefon dünyasında yeni bir trend haline gelen kızaklı selfie kamerasını kullanan şirketlere bir yenisi daha katılıyor. Lenovo’nun yeni telefonunda vivo NEX S ve Oppo Find X’teki gibi kızaklı bir selfie kamerası yer alacak.

Çinli telefon üreticisi dün Weibo’dan paylaştığı videoda kızaklı selfie kamerasına sahip yeni telefonunu duyurdu. Selfie kamerası için çentiğe de ihtiyaç duyulmadığı için son derece ince ekran çerçevelerine sahip olan telefon, aynı zamanda ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

ZTE Axon 9 Pro resmen tanıtıldı