Xiaomi Mi Mix 3, kamera tasarımıyla Find X’i andırıyor

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi, yeni telefonu Mi Mix 3’ün yeni bir görüntüsünü paylaştı. vivo NEX S ve Oppo Find X’ten sonra Xiaomi Mi Mix 3’te kızaklı selfie kamerası ile geliyor.

Bildiğiniz gibi son dönemde telefon dünyasında ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve çentikli ekran gibi trendler ön plana çıkıyor. Önümüzdeki yıl ise bunlara bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. İlk olarak vivo’nun konsept telefonu NEX S’te gördüğümüz, gövdeye saklı kızaklı kamera tasarımı telefon dünyasında yayılıyor.

Xiaomi Mi Mix 3, kızaklı selfie kamerası ile geliyor

Bildiğiniz gibi vivo NEX S’ten sonra Oppo Find X ve Honor Magic 2’de kızaklı kamerayla geldi. Bu tasarıma geçen şirketlere çok yakında Xiaomi de katılacak. Xiaomi CEO’sunun paylaştığı yeni Mi Mix 3 görüntüsü, ön panelde selfie kamerası yer almadığını gösterdi. Bu da Mi Mix 3’ün de Find X ve NEX S’te olduğu gibi gövdeye saklı bir selfie kamerasıyla geleceğini gösteriyor.

Xiaomi CEO’su ayrıca yeni telefonlarını ekim ayında tanıtmayı planladıklarını açıkladı. Telefonun yine ekim ayında raflardaki yerini alması bekleniyor.

Huawei telefon satışlarında Apple’ı geride bıraktı