Lenovo 1 Nisan şakası ile dikkatleri üzerine çekti!

lenovo

Her yıl 1 Nisan kapsamında ilginç bir şaka ürünü tanıtan Lenovo, bu seneyi de boş geçmedi. İşte Lenovo’nun bu yıl ki 1 Nisan şakası.

Lenovo 1 Nisan şakası ile dikkatleri üzerine çekti! Lenovo YOGA, teknoloji dünyasının 1 Nisan şakaları kapsamında duyurduğu son ürünü olan YOGA Booook 18i’yi tanıttı. Dünyanın ilk dört tarafı açılabilen ekranlı dizüstü bilgisayarı olarak tanıtılan YOGA Booook 18i, bu yıl CES’te piyasaya sürülen YOGA Book 9i çift ekranlı bilgisayarın eğlenceli bir yansıması.

lenovo

YOGA Booook 18i, benzersiz bir tasarıma sahip ve kullanıcıların ihtiyacına göre ekranı ayarlayabilmesini sağlayan dört tarafı açılabilen bir ekranı bulunuyor. Eğer bu cihaz gerçek bir bilgisayar olsaydı, bir sunumu bir gruba göstermek için ekranı yan tarafa çevirmek veya çizim yapmak veya not almak için bir tablet olarak kullanmak için ekranı ters çevirmek hayal edilebilirdi. YOGA Booook 18i’nin yenilikçi tasarımı, dizüstü bilgisayar, tablet ve sunum modları arasında sorunsuz geçiş yapılabilmesine olanak tanımayı amaçlıyor.

lenovo laptoplar

Lenovo 1 Nisan şakası ile dikkatleri üzerine çekti!

Geçen yılın şaka ürünü olan Run90s çelik top şeklindeki bilgisayar, sadece ağızda tutarak insan beynine bağlanabiliyordu. Run90s’nin yüzeyindeki sayısız non-invaziv yüksek hassasiyetli sensör, beyinle ağızda bulunan sinir akımı yoluyla sinyal alışverişi yapabiliyordu.

Lenovo bir sonraki Legion oyun telefonu bu baharda geliyor!

Run90s gerçek bir ürün olmasa da, Lenovo YOGA’nın yenilikçiliğe ve teknolojiye olan bağlılığını gösterdi. Kim bilir, belki de bir gün Lenovo YOGA’nın Nisan Şakası ürünü sayesinde dört tarafı açılabilen bir ekranlı bilgisayar piyasada olabilir. Lenovo 1 Nisan şakası ile dikkatleri üzerine çekti!

Yeni bir Star Trek dizisi geliyor