Leica Lensli Akıllı Telefon Geliyor

panasonicakillitelefon

Kısa bir süre önce IFA 2014 tanıtım fuarı bitti.IFA 2014’te boy göstermeyen Panasonic’in Leica lensli akıllı telefonu Almanya’nın Köln şehrinde iki yıldan beri düzenlenen Photokina fuarında boy gösterecek.

Panasonic’in yeni Leica lensli akıllı telefonu IFA 2014 yerine Photokina’yı seçti. IFA 2014‘te boy göstermeyi tercih etmeyen Panasonic’in yeni akıllı telefonunun Photokina’da görücüye çıkacak olmasının tek nedeni de DSLR kalitesinde fotoğraf çekebiliyor oluşu.Cihaz 4,7 inç büyüklüğünde 1080p dokunmatik ekrana sahip. Lumix CM1 adını alan cihaz 2,3Hz’lik Qualcomm Snapdragon 800 çipseti bünyesinde barındırıyor.

panasonic

Cihazın 2GB RAM’i ve 16GB dahili hafızası bulunmakta. Diğer rakiplerinin 1 inçlik 20 megapiksellik kamera kalitelerini görüp kullanıcılarını bunlarlada yetindirmek istemeyen Panasonic yeni cihazında mekanik perde ve manuel lens kontrol halkası bulunduruyor. Üstelik diyafram açıklığı 2,8 gibi oldukça iyi bir rakam.Lumix CM1 adını alan Panasonic’in yeni akıllı telefonu fotoğraf severler için farklı bir deneyim olacağa benziyor.

Tekken 7 Testleri Ekim’de!