YouTube Videoları İnternetsiz İzlenebilecek!

YouTube Videolari Internetsiz Izlenebilecek

Teknoloji devi Google’ın sahip olduğu YouTube, kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube’da kullanıcılar artık videoları internet olmaksızın izleyebilecekler.

YouTube Videolari Internetsiz Izlenebilecek!

Teknoloji devi Google’ın bünyesinde bulunan video paylaşım sitesi, kullanıcılarına ilerleyen haftalarda çok büyük bir jest yapma hazırlığında. Söylenenler doğruysa artık videoları internete bağlı olmadığımız zamanlar dahi izleyebileceğiz. Şuan için internet olmaksızın video izlemenin imkansız olduğu aşikar, ancak teknoloji devinin attığı adımlara bakıldığında bu işide başarıyla sonuçlandıracak gibi görünüyor.

REKLAMLAR NET DEĞİL!

YouTube’ın uzun süredir videoların arasına serpiştirdiği reklamların offline modda nasıl görüntüleneceği ise netlik kazanmadı. Buna rağmen şirkete yakın kaynaklar offline olarak izlenebilen videolara Google’ın reklamı yerleştireceğine kesin gözüyle bakıyor. Hindistan’a sunulacak olan bu özelliğin, ilerleyen zamanlarda diğer ülkeler içinde aktif olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoloji devi Google’ın popüler video paylaşım platformu YouTube’un planladığı bu programın nasıl sonuçlanacağını birlikte göreceğiz.

Yahoo’ya Büyük Tehdit!