IFA 2015’te hangi marka hangi ürünü duyuracak?

IFA 2015 te neler olacak

#İŞBİRLİĞİ

Geleneksel IFA fuarına çok az bir zaman kaldı. Hemen her popüler markadan yeni ürün, yeni söylenti ve yeni konsept haberleri geliyor. Ancak hepsi farklı günlerde ortaya çıktığı için bir çeşit kafa karışıklığı yaratabilir. Bu sebeple bu dosya konumuzda popüler markaların IFA 2015’te neler duyuracağını sizler için bir araya getirdik.

IFA-2015-te-neler-olacak

Dünya teknoloji ve elektronik devleri IFA 2015’te Berlin’de buluşacak. Her marka yeni ürünlerini duyurmanın hazırlığını yapıyor. Akıllı telefonlar, sanal gerçeklik cihazları, giyilebilir teknolojiler, yeni televizyonlar, yeni teknolojiler bunların hepsi IFA 2015’te lanse edilecek. 2 Eylül tarihinden itibaren 2016 yılının teknolojisi ortaya çıkacak. Ancak çok sayıda marka ve çok sayıda ürün var. Asus, Samsung, Sony, HTC, Motorola, Microsoft, Blackberry, LG, Asus, Huawei, ZTE, Lenovo gibi markaların IFA 2015’te neler yapacaklarını bu dosya konumuzda bulabilirsiniz. Sıralama alfabetik olarak hazırlanmıştır.

İlerleyen sayfalarda IFA 2015’te yer alacak yeni ürün ve teknolojileri görüntüleyebilirsiniz. Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi iletmeyi ihmal etmeyin.