Samsung’dan Selfie Odaklı Akıllı Telefon

samsungözcekim

İçinde bulunduğumuz anda 7’den 70’e herkes öz çekime doymuyor.Selfie odaklı akıllı telefon üretimleri hızlanıyor belli ki üretici firmalarda öz çekime doymuyor olabilir.
Günümüzde çoğu kişinin elinde akıllı telefon bulunuyor.Teknolojiyi geriden takip edenlerin sayısı bir hayli azalmaya başladı.Son dönemin trendleri arasında olan ve galiba eskimeyecek bir moda olan selfie için telefon üreticileri büyük bir rekabete girdiler.

samsung

Sony’nin ve Nokia’nın selfie odaklı telefonları hakkında konuşmaya bile gerek yok. Sony ve Nokia’nın dışında geçen hafta düzenlenen ve biten IFA 2014 tanıtım fuarında HTC’yi de bu işte son kurban olarak görmüştük.

Son kurban sırasını HTC’den devralma işlemi ise Samsung’a kaldı.Samsung,selfie odaklı bir akıllı telefon çıkarmayı planlıyor.Samsung’un yeni cihazının adı Galaxy Grand Prime olacak.Önünde 5 megapiksellik dijital bir kamera bulunacak. 1GB RAM’i ve 8GB dahili hafızası bulunacak cihaz hakkında yeterli teknik bilgi henüz yok.Sadece cihazın 236$ olması bekleniyor.

Leica Lensli Akıllı Telefon Geliyor