Lego Batman 3 Geliyor

lego

Lego serisinin yeni oyunu Batman oldu. Batman bu sefer uzayda savaşacak.

Çocukken yaratıcı olalım diye ailemizin aldığı Lego’lar oyun dünyasında da karşımıza çıkıyor. Oyunlar ve mekanik oyuncuklar karşısında zarar etmeye başlayan Lego, büyüklere hitap etmeye karar verdi. Popüler tüm sinema eserlerinin haklarını alan firma, Harry Potter, Star Wars, Yüzüklerin Efendisi, çizgi roman karakterleri ve mimari ürünleri derken 7’den 70’e herkese hitap etti.

Oyunlarla yarışmak için de bu sektöre giren Lego firması, yılda en az 2 oyun çıkarıyor. Lego Hobbit’in piyasaya çıkmasının üzerinden birkaç ay geçmişti ki, Lego firması yeni oyununu duyurdu. Popüler süper kahraman Batman üçüncü kez Lego olarak oyuncularla buluşacak. Lego Batman 3: Beyond Gotham’da Superman, Green Lantern, Flash gibi ünlü karakteri de yönetmek mümkün olacak.

Bugün yayınlanan fragmanıyla, uzayda geçeceği anlaşılan oyunda Justice League ekibi, uzaylı kötü karakterlere karşı savaşacak. PC, PS4, Xbox One için yeni nesil grafiklerle piyasaya çıkacak olan oyun, Wii U, Xbox 360 ve PS3 için ayrı olarak yapılacak. Bu sonbaharda çıkacak oyunun ilk fragmanını sizlerle paylaşıyoruz.

9 Samsung Telefonu Yasaklanabilir!