Lego’nun Dönüşü!

lego lord of the rings unlockable characters

Çocukluğumuzun efsanevi oyun seti Lego, Türkiye’deki pazar payını artırmak için geniş çaplı bir yatırım yapma kararı aldı.

Lego, artık basit bir oyuncak firması değil. Batman, DC Justice League, Marvel, Indiana Jones, Hobbit, Lord of The Rings,  Star Wars Orjinal Üçleme, Star Wars: Clone Wars,  Harry Potter ve ismi şu anda aklımıza gelmeyen pek çok başarılı video oyununun temelini oluşturan Lego, gişe hasılatı yüzlerce milyon doları bulan bir sinema filminin çekilmesine de ön ayak oldu. Lego The Movie, o kadar başarılı oldu ki, yapımcı firma Lego the Movie 2’yi çekmek için şimdiden gerekli anlaşmaları yaptı.

Lego, ülkemizdeki büyüklüğüne büyüklük katmak amacıyla, taze ticari projelerini yürürlüğe sokuyor. Danimarkalı oyuncak devi, Türkiye’de bir ofis açmaya karar verdi.

Söz konusu ofis, Türkiye’nin en lüks iş komplekslerinden İstanbul Mecidiyeköy Trump Towers’da açıldı.

lego lord of the rings unlockable characters

Açılışa LEGO Grup Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkan Üst Düzey Yöneticisi Eric Maugein ve LEGO Türkiye Müdürü Vadim Gorovoy de katıldı.

LEGO Grup Başkan Yardımcısı Eric Maugein: “LEGO Grup olarak, her yaştan çocuğun yaratıcılık potansiyelini eğlenerek ve gurur duyarak keşfetmesini arzu ediyoruz. Çocuklara ve eğitim kurumlarına kaliteli oyuncaklar sunarak onların gelişimlerine katkıda bulunan ve gelecek nesillere ilham veren bir misyonu benimsiyoruz. Tüm LEGO ürünleri oynayarak öğrenme ve gelişme felsefesi üzerine kuruludur. Oyunun çocukların büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol oynadığına ve hayal gücünü, yeni fikirleri, yaratıcı ifadeleri harekete geçirdiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda ürünlerimizi, kültürleri daha iyi anlayarak tasarlıyoruz. Türkiye aile kavramının, aile bağlarının ve aile ile vakit geçirmenin esas olduğu bir kültüre sahip. Bu LEGO Grup’un temel değerleri ve savunduğu yapıyla da tamamen örtüşüyor. Dolayısıyla, Türkiye pazarının global ve bölgesel stratejimizde önemli bir yeri var ve bu konumunun önümüzdeki dönemde daha da güçleneceğini öngörüyoruz.” açıklamasında bulundu.

1946’da yılında Danimarka’da kurulan üretici, sadece 2013 yılında 3.9 milyar dolar kar etti.

Toshiba Cephesinde Zor Dönem