Lego Marvel’s Avengers Ön İnceleme!

lego marvel avengers hulkbuster

#İŞBİRLİĞİ

Birkaç gün önce Sony PS4 platformu için satışa sunulan Lego Marvel’s Avengers’ı kapsamlı bir şekilde inceleyemesek de, ön inceleme gerçekleştirdik. Yapımın sınıfının zirvesinde olması biraz zor gözüküyor.

Loki: “Benim bir ordum var”

Tony Stark: “Bizim de Hulk’ımız var”

2012 yılında gösterime giren The Avengers, 1.5 milyar dolar seviyesinde gişe hasılatı elde etmişti. Eleştirmenler tarafından her ne kadar öncüsü tarafından beğenilmese de, Avengers: Age Of Ultron da, benzer bir gişe hasılatı ile yapımcıları güldürmüştü.

Daha önce Star Wars, Harry Potter, Batman, Superman ve daha pek çok figürü Lego dünyasına uyarlayan geliştiriciler, şimdi de Lego Marvel’s Avengers ile sesini duyuruyor.

Oyun, birkaç gün önce satışa sunuldu. Yapımda, 100’den fazla Marvel karakteri bulunuyor. Elbette tüm kötü ve iyi karakterlere ulaşabilmek için, pek çok kilidi açmanız şart.

Lego Marvel's Avengers

Sony PS4 için geliştirilen video oyunu, çağın güncel grafiklerine kıyasla biraz zayıf bir performans sergiliyor. Süper kahramanlarımız da biraz çağ dışı görünüyor.

Elbette nesli geçmiş grafikler, sıfır oyun keyfi anlamına kesinlikle gelmiyor. Bu tür oyunlarda rastladığımız eğlence faktörü, Danimarkalı oyuncak devinin desteklediği öncü oyunlara göre biraz zayıf kalsa da, hala gülümsetebiliyor.

Yapımda pek çok combo bulunuyor:  Captain America’nın kalkanını, Iron Man’in ve Thor’un enerji saldırıları için katalizör olarak kullanabiliyorsunuz. Scarlet Witch ve Hawkeye birlikte gerçekleştirdiği kombinasyonlarla dikkat çekiyor.

Olumlu yönlerine karşın oynanabilirlik ve senaryo sorun işareti. Lego Marvel’s Avengers’ın oyun süresinin kısalığı da puanları negatif yönde etkiliyor.

Yapımın, vasatın üstünde puan alsa da, bir klasik olduğunu söylemek pek de mümkün gözükmüyor.