Left 4 Dead 3 Hakkında İlk Detaylar

Left 4 Dead 3 2

Merakla beklenen Left 4 Dead 3 ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Söylentilere göre oyun 2017 yılında çıkacak. Ayrıca oyunun yeni karakterleri de belli oldu.

Oyunculara korku dolu anlar yaşatan Left 4 Dead serisi, Valve’nin en başarılı oyun serileri arasında yer alıyor. Bu yüzden stüdyonun yeni bir Left 4 Dead oyunu üzerinde çalıştığını kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bugüne kadar, bu durumu kanıtlayacak bir bilgi yoktu. Bugün ise Valve için alışılmadık bir durum gerçekleşti ve Left 4 Dead 3 ile ilgili ilk detaylar internete sızdırıldı.

Left_4_Dead_3

Söz konusu Valve oyunları olduğunda, şirket istemedikçe pek bir bilgi ortaya çıkmıyor. Ancak bir İngiliz sitesi, Left 4 Dead 3 ile ilgili ilk bilgileri bir şekilde ele geçirmiş gibi görünüyor. Bu internet sitesinin haberine göre merakla beklenen yeni oyun 2017’ye kadar çıkmayacak. Her zaman olduğu gibi oyunda 4 karakter olacak. Bu karakterlerden biri Katherine adını taşıyan bir kadın olacak. Diğer üç karakter ise çete üyesi Irvin, çizgi roman hastası Keenan ve ünlü dövüşçü Garrett Jr. olacak. Oyunda toplamda altı farklı bölüm ve harita bulunacağı gelen ilk bilgiler arasında.

Windows 10 Mobile Güncellemesine Bugün Başlandı