Bir Telefon daha Windows 10 Mobile’dan yoksun kalacak!

Bir Telefon daha Windows 10 Mobile’dan yoksun kalacak

Üzülerek belirtmeliyiz ki bir Windows Phone daha Windows 10 Mobile Güncelleştirmesinden mahrum kalacak.

Lumia 630 Kullananlar için kötü haber. Yeni model Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Windows 10 Mobile’ı maalesef alamayacaksınız.

Konuyla ilgili bilgileri Vodafone Avustralya’dan aldık. Sitede yer alan bilgilere göre Lumia 630’un, Windows 10 Mobile’ı alması imkânsızmış.

Düşük Sistem Özelliklerine sahip olan Lumia 630’da, Yetkililer; Windows 10 Mobile’ı çalıştırmayı bir türlü başaramamış.

Her Windows 10 Mobile Güncelleştirmesi Yüklemesinde; Cihazın çöktüğünü ifade eden Yetkililer, Windows 10 Mobile’ın bu cihaza gelmesinin çok zor olduğunu ifade etti.

Peki, bu Lumia 630 nasıl bir telefondu?

Lumia 630’da, Qualcomm’un Snapragon 400 Yongaseti yer alıyordu. 8 GB’lik Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefon Micro-SD Kart girişine sahip.

Micro-SD Kart girişi ile Telefonun Dâhili Depolama Alanını 128 GB’ye kadar arttırılabiliyorsunuz. Dikkatli Okuyucularımız: “Telefon; 128 GB’ye destek veriyormuş” diyebilir.

Sıkıntı Harici değil Dâhili Depolama Alanında. 512 MB Ana Bellek ve 5 Megapiksel Çözünürlüklü Arka Kamera da Telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Sorunu kim çözecek?

Sorunu çözecek olan tek kişi tabii ki de Microsoft. Microsoft’un ilerleyen dönemlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

The Division’un Videosu ortaya çıktı!