Asus Live Smartphone geliyor

Asus Live Smartphone geliyor

Asus’un yeni model telefonu Live Smartphone olacak.

Orta Seviye Telefon, Brezilya’da görüldü. Telefonla ilgili bilgileri fonearena sitesinden aldık. Yeni model Telefon şu Özelliklere sahip olacak: 1.3 Ghz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek MT6580 Yongasetine, MediaTek MT6580 Yongasetine; Mali 400 MP2 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor.

2 GB Ana Belleği, Asus; yeni model Telefonu için uygun görmüş. 5 inç Dokunmatik Kapasitif Ekranın sahip olduğu çözünürlük ise Yarı HD: “1280×720”. 64 GB’lik Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefonda ayrıca micro-SD kart girişi yer alıyor.

Micro-SD kart girişi ile telefonun Depolama Alanını 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz. Otomatik Netleme Özelliğine sahip 8 Megapiksellik Arka Kameranın üzerinde LED Flaş yer alıyor.

Ön Kamera ise 2 Megapiksel Çözünürlüğünde. Bu da Telekonferanslar ve Selfie’ler için ideal. 2070 mAh Batarya telefona güç katıyor.

Çift SIM Kart Girişi, 3G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS de Telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Cihazda, Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1 yer alıyor. Zen UI 2.0 ara yüzünü Asus; bu modeli için tercih etmiş.

Telefon 3 farklı Renk Seçeneği ile satışa çıkacak. Bu Renkler arasında: Mavi, Pembe ve Sarı yer alıyor. İlk olarak Brezilya’da satışa çıkacak olan telefon 200 Dolar yaklaşık olarak 604 TL Fiyat Etiketine sahip olacak.

The Division’un Videosu ortaya çıktı!