League of Legends sanal bir heavy metal konseri düzenliyor

League of Legends sanal bir heavy metal konseri düzenliyor

Yine bir başka büyük oyun sanal konserler dünyasına atlıyor. League of Legends yaratıcısı Riot, sanal bir heavy metal konseri düzenleyecek. Metal grubu Pentakill eşliğinde gerçekleşecek etkinlik için “sanal eğlence” şirketi Wave ile ortaklık kuruldu. İşte detaylar.

Riot, sanal konseri, 8 Eylül’de gerçekleştirecek. Etkinlikte grubun yaklaşan albümünden de şarkılar söylenecek. Pentakill gösterisi diğer sanal konserlerden biraz daha farklı olacak. Riot, kısa bir süre önce Pentakill’in üçüncü albümünün tanıtımını yapmaya başlamıştı. Eğlence şirkeyi Wave, izleyicilerin oylama gibi özelliklerle “performansı gerçek zamanlı olarak etkileyebileceğini” söylüyor. Pentakill, League of Legends evrenindeki az sayıda gruptan biri. Müziklerin kalanı genelde rap türünden oluşuyor. Geçmişte Riot, bu sanal müzisyenleri League of Legends Dünya Şampiyonası gibi vitrin etkinliklerinde kullanıyordu. Şimdi ise şirket direkt olarak sanal konser düzenliyor. 

League of Legends sanal bir heavy metal konseri düzenliyor

Şirketin sanal konser planı, bu tür sanal konserlerin giderek daha fazla öne çıkmasına bağlı olarak geliyor. Özellikle Fortnite ve Marshmello şirketleri, Travis Scott ve son olarak Ariana Grande dahil olmak üzere giderek daha ayrıntılı oyun içi şovlarda bazı büyük yıldızlara yer vermişti. League of Legends da bu etkinliklere adını yazdırmak istiyor. Etkinliğin diğer etkinlikler kadar başarılı olup olamayacağını ise bekleyip göreceğiz. Etkinlik sadece bir hafta sonra gerçekleşecek. Eğer oyunun müdavimlerindenseniz ya da hevay metal seviyorsanız kaçırmayın.

Moderna vs BioNTech rekabetinde kazanan bakın hangisi oldu