Last of Us Filmine Geri Sayım Başladı!

Last of Us Filmine Geri Sayım Başladı

Sony PlayStation’un efsanevi oyunları arasına adını yazdıran korku-aksiyon fenomeni Last of Us’ın sinema versiyonuna geri sayım başladı. Üstelik yapımcı ve yönetmen koltuğunda sinema tarihinin en başarılı isimlerinden biri oturuyor.

14 Haziran 2013, aksiyon-gerilim türünün tutkunları için inanılmaz bir gündü. Çarpıcı konusu, yüksek korku faktörü, zengin karakterleri, üstün grafikleri ve fedakarlık, umut, hayatta kalma güdüsü, kader ve sadakat gibi temaları başarıyla işlemesiyle Last of Us, Sony PS3 sahipleri için piyasaya sürüldü. Pek çok oyun otoritesinden tam not alan ve tarihin en iyi oyunlarından biri kabul edilen Last of Us, Grand Theft Auto’dan sonra PS3 tarihinin en çok satan yapımı ünvanını kazandı. Çizgi romanlara da konu olan Last of Us’ın, sinema versiyonu da ufukta görüldü.

The Last of Us pic 8

Last of Us‘ın yapımcı ve yönetmen koltuğunda, ilk Spiderman serisinin yönetmeni ve Drag Me To Hell ile Evil Dead gibi kült korku filmlerinin yaratıcısı Sam Raimi oturacak. Christophe Balestra,  Evan Wells ve Neil Druckmann gibi usta isimlerin de yer aldığı projenin, 2015 sonbaharında seyirci ile buluşması bekleniyor.

Peugeot 208 GTi İnceleme