The Last of Us Filminde Ciddi Değişiklikler Olacak!

the last of us multijugador1

Naughty Dog’ın efsanevi oyunu The Last of Us’ın sinema versiyonuna geri sayım başladı. Film yazarı Neil Druckmann, filmle oyun arasında ciddi ayrımlar olabileceğini açıkladı.

Naughty Dog’ın geliştirdiği Last Of Us, 2013’de piyasaya çıkıp oyun tarihini değiştirmiş ve pek çok otorite tarafından, Sony PS3 tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunu kabul edilmişti. Bu büyük başarı üzerine, The Last of Us’ın, PS4’e özel Remastered sürümü satışa sunuldu. 

The Last Of Us şimdi de karşımıza beyaz perdede çıkıyor. 2015’de gösterime girecek yapımın senaryo yazarlığını Neil Druckmann üstleniyor.

Neil Druckmann, “Elbette oyunun bazı öğeleri ve filmin gelişimi büyük benzerlik taşıyacak. Ancak sürprizlerle de karşılaşacaksınız çünkü bazı öğeler tamamen farklı olacak. The Last of Us’ın oyunu 15 saatlik devasa bir hikaye. Ben bunu 2 saate indirgemek zorundayım.” ifadelerini kullandı.

the last of us thumbd

Neil Druckmann, “Sözlerime rağmen size şunun garantisini verebilirim: The Last of Us’ın beyaz perde versiyonu da, kesinlikle Joel ve Ellie’nin ilişkisini öne çıkaracak. Bunun dışındaki her şey değişebilir. Sürprizlere olun” diyerek, açıklamasına son verdi.

The Last of Us’da Ellie rolünü ise, Game of Thrones’dan tanıdığımız Maisie Williams  üstlenecek.

Resident Evil 2 Revelations Ortaya Çıktı!