Lana Del Rey, ‘büyücülükle’ suçlandı!

Lana Del Rey, 'büyücülükle' suçlandı!

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey şaşırtıcı bir suçlama ile gündemde. Şarkıcı büyücülükle suçlanıyor. İşte tüm detaylar.

Lana Del Rey, şarkıcıyı  “şeytani enerji” kullanmakla suçlayan Hıristiyan bir fenomene yanıt verdi. Ağustos ayında, 38 yaşındaki “Summertime Sadness” şarkıcı-söz yazarının Mexico City şovunun ardından garip olaylar yaşandığı gündeme gelmişti. Konserde hayranlar domino taşı gibi devrildi ve ortaya endişe verici görüntüler çıktı. Ancak gösteri devam etti ve kamuoyuna herhangi bir yaralanma bildirilmedi. Kesin nedeni hiçbir zaman keşfedilmemiş olsa da bilim uzmanı Keith Still,  olayın muhtemelen “kalabalığın birbirini itip kakmasından” kaynaklandığını söylemişti.

Lana Del Rey, 'büyücülükle' suçlandı!

Olaydan yaklaşık bir ay sonra, Hıristiyan fenomen Traci Costan, Instagram’da yayınlanan bir videodaki fenomenin kliplerine tepki gösterdi ve olayın sebebinin “şeytani enerji” olduğunu iddia etti. Fenomen sözlerine “Lana Del Rey büyücülük konusunda açık davrandı” diye başladı, “konserlerde neler olduğuna bakın, her şey ortada” ifadelerini kullandı.

Costan, “Bu olanlar normal değil. Lana Del Rey ne yaparsa yapsın – müziğini çekici kılmak için yaptığı büyüler var, bunun sonucu da ortada” ifadelerini kullandı. Del Rey, daha önce Tanrı’ya olan inancıyla ilgili röportajlarında dini inançlarını dile getirmişti. Bu sebeple yapılan yorumlara fazlasıyla sinirlendi ve tepkilerini ortaya koydu. Daha önce e Travis Scott’ın konserinde meydana gelenler gündeme oturmuştu. Bu kapsamda şarkıcılar üzerinde garip iddialar döndü.

HONOR, Kantar BrandZ ilham veren inovasyon yıldızı ödülünü kazandı