La Casa De Papel final sezonu fırtına gibi başladı

La Casa De Papel final sezonu fırtına gibi başladı

Netflix’in merakla beklenen dizisi La Casa De Papel’in final sezonu yayınlandı. En azından bir bölümü. Peki ilk kısımda neler yaşandı. Kimler öldü, kimler yaşıyor? İşte bu sorunun yanıtı.

La Casa De Papel final sezonu fırtına gibi başladı! Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan La Casa De Papel geçtiğimiz günlerde final sezonuyla ekranlara bir kez daha merhaba dedi. Peki dizinin final sezonunda neler yaşandı? Beklenti karşılandı mı?

Aralık’ta gelecek olan son 5 bölüm öncesinde heyecan dozajı üst seviyeye ulaşmış durumda. Yazının bundan sonraki kısmı spoiler içerdiği için diziyi izleyecek olan okumayabilirler.

La Casa De Papel’in final sezonundaki ilk 5 bölümün hepsi sürükleyici nitelikteydi. Yalnız Tokyo karakterini diziden 5 bölüm erken çıkarmak biraz enteresan olmuş. Bu durum muhtemelen dizinin ilerleyişini de etkileyecektir.

La Casa De Papel final sezonu fırtına gibi başladı

La Casa De Papel final sezonu fırtına gibi başladı

Müfettiş Sierra’nın da Profesör’ün saflarına katılması, altının dışarı çıkarılacağını kesinleştirdi. Fakat içeridekiler dışarı nasıl çıkacak? İşte asıl merak edilen soru bu.

Daha da önemlisi Tokyo sonrasında kimler ölecek? Malum şuanda muazzam bir çatışma söz konusu. Tabi ki 5. bölümün son sahnesinde patlayan bomba karşı taraftan kimleri öldürdü bu da farklı bir soru işareti.

Ayrıca sürekli geçmişin anlatıldığı bölümlerde Berlin’in oğlunun ön plana çıkarıldığını gördük. Acaba son 5 bölümde bu karakter soygunun kaderini değiştirebilir mi? Yani sonuç olarak bu kadar geçmiş görüntüsünü boşu boşuna göstermiş olamazlar. Sonuç olarak 3 Aralık tarihine kadar beklememiz gerekecek.

PCR testi kimler için zorunlu oluyor?