Kripto paralar tekrardan yükselişte!

Kripto paralarda bu stratejiler

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açmasıyla birlikte düşüşe geçen kripto paralar, savaşın 3. gününe girerken tekrardan yükselişe geçti. BTC 40 bin doları geçti. İşte detaylar.

Kripto paralar tekrardan yükselişte! Bitcoin başta olmak üzere tüm altcoinler savaşın başlamasıyla birlikte önemli oranda değer kaybetmişti. Bu değer kaybı yatırımcıları da tedirgin etti. Savaşın 3. gününe girilirken Bitcoin ile birlikte tüm altcoinler değer kazanmaya başladı.

Şimdilerde ise Bitcoin dahil hemen hemen tüm altcoinler öyle ya da böyle değer kazandı. Geçtiğimiz gece BTC 40 bin doları görerek önemli bir direnç noktasını geride bırakmış oldu.. Yani savaşla başlayan düşüş bir şekilde aşılmış oldu.

Yeni yükseliş seviyesinden sonra ufak bir geri çekilme yaşayan Bitcoin hala güçlü duruşunu devam ettiriyor.

Kripto para

Kripto paralar tekrardan yükselişte!

En büyük altcoin olan Ethereum’da da benzer bir tablo söz konusu. Uzun bir süreden sonra ilk kez 3000 dolara yaklaşan ETH yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Elbette ETH’den beklentiler çok daha yüksek olduğu için bu seviyeler şimdilik kimseleri tatmin etmiyor. ETH’de beklenen seviyelerin gelip gelmeyeceği ise farklı bir soru işareti.

Peki kripto varlıklardaki bu artış devam edecek mi? Bunu kestirmek gerçekten güç. Çünkü tablo analizi yaparak kripto paraların geleceğine dair tahminlerde bulunmak çok doğru değil. Zaten bu tahminler de çoğu zaman tutmuyor. Dip not olarak kripto para içeriklerimizin yatırım tavsiyesi olmadığını da belirtelim.

YouTube abone sayısı arttırma (2022)