Kripto paralar düşmeye devam ediyor!

Bitrota 1 milyar TL

Kripto paralardaki düşüş bugün de devam etti. Başta Bitcoin olmak üzere kripto paralar önemli oranda değer kaybetti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Kısa bir süre önce hem Bitcoin, hem de Ethereum kendi rekorlarını kırarak tüm dikkatleri üzerlerine çekmişti. Özellikle Bitcoin 58.000 dolar seviyesine yükselerek bir anda pek çok yatırımcının da radarına girmişti.

Aynı dönemde Ethereum da 2040 doları aşarak kendi rekorunu kırmış ve en değerli altcoin olmayı sürdürmüştü.

Fakat bir anda işler tamamen tersine döndü. Kripto para piyasası aniden çakılmaya başladı. Başta Bitcoin ve Ethereum olmak üzere pek çok kripto para değer kaybetti. Kaybetmeye de devam ediyor.

Kripto paralar düşmeye devam ediyor!

Peki kripto paralardaki bu düşüş daha ne kadar devam edecek? Dürüst olmak gerekirse bunu kimse bilmiyor. Fakat uzmanların konu ile ilgili bazı görüşleri mevcut. Bitcoin’deki düşüşün 35.000 dolar seviyesine kadar inebileceği konuşuluyor.

Ayrıca Ethereum’un da 1000 doların altına işlem görebileceği iddiaları mevcut. Fakat bu düzeltmenin ardından hemen hemen tüm kripto paraların hızlı bir artış içerisine gireceği de iddia ediliyor.

Elbette bunlar şimdilik tahmin ve iddialardan ibaret. Gerçek olan tek şey ise hemen hemen tüm kripto paraların büyük oranda değer kaybına uğradığı. Şu anda kripto paralardaki düşüş trendi devam ettiği için bu piyasaya yüklü miktarda giriş yapmak sakıncalı olabilir. En azından analistlerin tahminleri bu yönde.

Bill Gates yine ilginç açıklamalarda bulundu