Kötü şanstan kurtulmanın 3 farklı yolu!

Kötü şanstan kurtulmanın 3 farklı yolu!

Kötü şans batıl inançlarımızdan biri olsa da insanlık tarihi boyunca bundan kurtulmak için yollar aranmış. İşte tüm detaylar.

Hiç bir dizi kötü şansla maruz kaldığınızı hissettiniz mi? Bu olumsuzluk ve talihsizlik hissinden kurtulmak zor olabilir ama neyse ki kötü şanstan kurtulmanın birçok yolu var. Bu inanışlar nesilden nesile aktarılmış, bilimsel bir temeli olmasa da insanlık tarihinin geleneklerinin bir parçası haline gelmiştir. Bilim size nasıl şanslı olunacağını ya da nasıl şanssız olunmayacağını söylemez, eğer böyle bir bilimsel kanıt olsaydı, herkes şanslı olurdu, bu sebeple insanlar kendilerini kötü şans mağduru gibi hissettiklerinde bu yollara başvurdular. İlk olarak tuz. Tuzun temizleyici özelliklere sahip olduğuna inanılıyor. Kötü enerjilerden kurtulmak için sol omzunuza biraz tuz serpin. Bu, auranızı temizlemenize ve kötü şansınıza neden olabilecek negatif enerjilerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Kötü şanstan kurtulmanın 3 farklı yolu!

Sarımsağın koruyucu niteliklere sahip olduğu söyleniyor. Kötü enerjilerden korunmak için yanınızda bir diş sarımsak taşıyın. Bazı insanlar ayrıca evinizde sarımsak asmanın sizi negatif enerjiden koruyabileceğine inanıyor. İyi şanslar getirmesi için cebinizde bozuk para taşımak. Madeni paraların hayatınıza zenginlik ve bereket çekebileceğine inanılıyor. Bazı insanlar yastığınızın altına bozuk para koymanın güzel rüyalar görmenize yardımcı olabileceğine de inanıyor. İşe yarayıp yaramadığını söylemenin net bir yolu yok ancak insanlar asırlardır bunları yapıyor.

LINKKEY IK511 : Snapdragon X35 5G Modem-RF Sistemine sahip ilk 5G RedCap Dongle