Koronavirüsten ölen kişi sayısı giderek artıyor

Koronavirüsten ölen kişi sayısı

Küresel bir salgına dönüşen Koronavirüsten ölen kişi sayısı giderek çok ciddi boyutlara ulaşmaya başladı. Bu durum büyük bir kaygı yaratmakla birlikte, aynı zamanda daha da kötü geçeceğini gösteriyor.

Koronavirüsten ölen kişi sayısı sürekli olarak artış göstermekle birlikte, ölenlerin sayısında da bir miktar yükselme söz konusu. Örneğin bundan sadece 1 hafta önce daha az kişi virüs nedeniyle ölürken, şimdilerde 100 bin rakamını geçti. Bu durum virüsün daha da öldürücü olduğu ile ilgili görüşleri yükseltiyor.

Koronavirüs ölüm rakamları sürekli güncelleniyor

475 bin 749 vakayla Amerika Birleşik Devletleri, 157 bin 53 vakayla İspanya, 3. sırada 147 bin 577 vaka sayısıyla İtalya yer alıyor. 4. sırada 119 bin 624 vakayla Almanya, 5. sırasında 118 bin 790 vakayla Fransa bulanıyor. 47 bin 29 vaka sayısı ile Türkiye 9. sırada uzun bir süre kalacak gibi görünüyor.

Koronavirüsten ölen kişi sayısı artti

Dünya genelinde devasa bir pandemiye dönüşen bu salgın bir türlü geçmek bilmiyor. Türkiye’de ölen kişi sayısı her geçen gün daha fazla artarken, halk arasında panik de aynı oranda artış gösteriyor. Henüz tedavi veya aşısı bulunmayan bu virüs türü, muhtemelen ilerleyen yıllarda daha da fazla yayılacak.

YouTube, koronavirüs sebebiyle görüntü kalitesini düşürme kararı aldı

Son olarak Yemen’de bu virüse rastlandı. Böylece dünyanın neredeyse her ülkesinde bu virüs mevcut diyebiliriz. Sizce pandemi ile ilgili ilerleyen zamanlarda nasıl bir tablo ortaya çıkabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.