Koronavirüse yakalanan Sedat Peker sosyal medyanın gündeminde: Ölüm riski var

sedat peker coin

Türkiye’de çok tartışılacak açıklamalara yer veren ve koronavirüse yakalanan Sedat Peker sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Sedat Peker özellikle son dönemlerde sürekli olarak ülke gündemine bomba gibi düşmeyi başarıyor. Onun yaptığı açıklamalar genelde toplumun büyük çoğunluğu tarafından karşılık buluyor. YouTube izlenme oranlarına bakıldığında bunu anlamak pek zor değil. Popülerlik açısından iyi günler geçirse bile hastalık bakımından zorlu bir sürece girdi.

Ortaya çıkan son detaylara göre Sedat Peker koronavirüse yakalandı. İşin asıl kötü tarafı ise bu hastalığa yakalanması değil. Kendisi tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımda hastalığı ağır atlattığını söyledi. Tam olarak bilinmemekle beraber ölüm riski de var.

Koronavirüse yakalanan Sedat Peker akciğer sorunu yaşıyor

Twitter paylaşımlarına bakıldığında sadece kendisinin hastalığı ağır atlattığı görülüyor. Akciğerlerinde özellikle küçük bir bölge bu hastalıktan daha fazla etkilendi. Kendisinin yaptığı son açıklamalar bunlar olsa bile yine de hayati tehlikesi oldukça fazla.

koronavirüse yakalanan Sedat Peker

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlara bakıldığında ne savaşlar gördüğünü ve böyle şeylerin sadece tatbikat olduğunu ifade ediyor. Yani ona göre hastalığı ile ilgili abartılacak bir durum yok. Ancak delta varyantın özellikle yaşı biraz daha ileri olan kesimde çok ciddi sorunlara neden olduğu biliniyor.

Sosyal medya yasası yakında ceza getirebilir: Sedat Peker işi iyice karışıyor

Koronavirüse yakalanması ile alakalı açıklamalar yapan Sedat Peker, gazetecilere sert eleştirilerde bulundu. Onun çektiği videoların yarım kalmasının kesinlikle hükümet ile anlaşma yapmasına bağlı olmadığını ifade etti. Güvenlik sebebiyle videoları yarıda bıraktığı ifade ediliyor. Kendisinin sağlık durumunun kötüye gitmesi halinde hayati riski iyice belirginleşecek. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.