Kediler ve sahipleri için en iyi teknolojik oyuncaklar

dftjtyj

#İŞBİRLİĞİ

Kediler için yıllar öncesine gidecek olursak, tercih ettikleri oyuncaklar az çok belliydi; karton kutu (Gerçi bu hep devam edecek), yün yumağı, oyuncak fare, küçük top ve lazer ışığı.

Lazer ışığı dışında kalan oyuncakları “geleneksel kedi oyuncakları” olarak düşünebiliriz aslında. Özellikle lazer ışıklarının satışa sunulmasıyla birlikte kedilerin de teknolojik anlamda çağ atladığını söyleyebiliriz. Ufak boyutlarda ve pek çok farklı başlığı bulunan bu cihazlar, yalnızca kedileri değil, bir dönem insanları dahi etkisi altına almayı başarmıştı.

Günümüzde ise hemen her şeyde olduğu gibi kedi oyuncaklarında da çeşitli değişiklikler, yenilikler gözleniyor. Bir zamanlar tüy yumaklarıyla ilgilenen, sonrasında lazer ışınları tarafından dikkatleri çekilen kediler, günümüzde akıllı tablet dahi kullanabiliyor.

Düşünsenize, gerçek fare peşinde koşturan kediler , şimdi tabletlerde yer alan fare ve balık yakalama oyunları gibi dijital içeriklerle vakit geçirebiliyorlar. Hal böyle olunca, eskiye kıyasla daha fazla hareketsiz kalabiliyorlar ve bu da kilo yapabildiği gibi sağlık durumlarını da etkiliyor.

Bu yazımızda size bir takım güncel kedi oyuncaklarından söz edeceğiz. Bu sayede kediniz hem iyi vakit geçirecek hem de hareket halinde olacağı için formunu koruyabilecek. Bu sayede siz de mutlu olacaksınız haliyle.

Kediler için lazer ışığı

Kediler için lazer ışığı hâlâ güzel bir oyuncak. Hem eğlenip hem de egzersiz yapabilecekleri bir araç. Üstlelik bu ürünleri günümüzde çok uygun fiyatlara bulabilmek mümkün. Başlık tiplerinden lazer menziline kadar farklılık gösteren pek çok ürün var ve kedinizin dikkatini çekmek için lazer ışıkları hâlâ ideal.

Kediler ve sahipleri için en iyi teknolojik oyuncaklar

Diğer oyuncaklar için lütfen sayfa değiştiriniz.