Keenetic Omni DSL ile ev ve iş yerinizde yepyeni bir kablosuz çözüm!

yep1

#İŞBİRLİĞİ

Keenetic Omni DSL için Keenetic Extra DSL’in bazı özellikleri kırpılmış, daha uygun fiyatlı bir versiyonu diyebiliriz.

Keenetic Omni DSL ile ev ve iş yerinizde yepyeni bir kablosuz çözüm!

Öncelikle ürünün kutusuna göz attığımızda, ilk etapta ürünle ilgili pek çok bilgiye sahip olabiliyoruz. Keenetic firması, hazırladığı ürünlerinin kutu tasarımlarına da önem veriyor ve pek çok önemli bilgiyi Türkçe olarak sunuyor.

Kutuyu açtığımızda ise, öncelikle Omni DSL modem router’ı görüyoruz. Bunun yanında güç adaptörü, DSL splitter, kablolar, kullanım kılavuzu ve garanti belgesini görüyoruz.

Omni DSL, tasarım çizgisi itibarıyla diğer Keenetic ürünlerinden pek de farklı değil. Bir “ürün ailesi” olarak nitelendirirsek, bu ürün de ortak tasarım çizgisinde yerini almış. Arka tarafta 4 adet ethernet portu, bir tane DSL portu ve güç bağlantı noktası yer alıyor. Tabii sıfırlama – yenileme noktası da yine arka kısımda yer alıyor. Cihazın sağ tarafında bir adet fonksiyon tuşu ve bir de USB girişi var.

Keenetic Omni DSL ile ev ve iş yerinizde yepyeni bir kablosuz çözüm!

Beyaz rengi ve güzel tasarımı sayesinde ister masanızda konumlandırabilir, isterseniz de duvara asabilirsiniz. Hem evinizdeki eşyalarınızla da uyumlu bir görsellik sunacaktır.
Ürünün üzerinde iki adet büyük anten yer alıyor ve bu antenler rahatlıkla konumlandırılabiliyor. Üründe 2.4GHz Wi-Fi bağlantı sunuluyor. Yani 300Mbps hıza kadar ulaşmak mümkün.

Omni DSL’de 700MHz çift çekirdekli işlemci, 128MB DDR2 SD RAM, 128MB flash bellek yer alıyor. Ayrıca Keenetic’in kullanışlı ve Türkçe dil desteği de sunan arayüze sahip yazılımıyla geliyor. Böylece ürün üzerinde çeşitli düzenleme ve özelleştirmeleri yapabiliyorsunuz. İster web arayüzünden, isterseniz de Keenetic’in Android ve iOS işletim sistemi akıllı cihazlar için hazırladığı ücretsiz uygulama üzerinden hareket edebilirsiniz.

Türk Telekom VDSL2 ve ADSL2+ alt yapısına tam uyumlu olarak çalışabilen cihaz, siber tehditlere karşı sunduğu güçlü korumayla da dikkatleri üzerinde topluyor. WPA2 kablosuz güvenlik standardının yanında, yeni WPA3 kablosuz güvenlik standardına da destek veren ürün, bu sayede diğer cihazlarla gerçekleştirilen kablosuz bağlantılarda da yüksek performansın yanında güvenliği de elden bırakmıyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei Mate 30 Pro inceleme! Ecevit’in kalbini çalan telefon!


Yorumlar kapatıldı.