Koronavirüs ile ilgili iki yeni belirti ortaya çıktı

Koronavirüsten ölen kişi sayısı

Dünyanın en tehlikeli salgınlarından birisi olarak bilinen Koronavirüs hakkında birçok iddaa konuşulmaya devam ediliyor. Bugüne kadar ateş ve öksürük olarak bilinen belirtiler güncellendi.

Şimdiye kadar 1.7 milyon insana bulaşan ve giderek daha fazla yayılım gösteren bu virüs türü normal şartlarda kuru öksürük ve ateş gibi belirtilere sahipti. Ancak yeni gelen bazı bilgilere göre tüm bunlara ek olarak başka belirtiler de bulunuyor. Bu belirti koordinasyon bozukluğu olarak ifade ediliyor.

Koronavirüs insan dengesini bozuyor

Yaklaşık olarak 214 hasta üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, bu virüs türünün aynı zamanda insanların dengesinde bozulmalara yol açtığını gördü. Ayrıca konuşma konusunda da bazı sorunlar ortaya çıkıyor.

OnePlus 8 kılıfları sızdı! Rengarenk kılıflar geliyor!

Virüs son derece esrarengiz olması nedeniyle henüz tam olarak başka etkilerinin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak hastaların %36 gibi bir bölümünde nörolojik dengesizlik yaratma ihtimali son derece yüksek. Bu nedenle bilim insanları virüs ile ilgili belirtilere bakarken artık yeni etkenler aramaya başladı.

Türkiye corona virüsü vaka sayısı

Virüs gün geçtikçe çok daha farklı belirtiler göstermeye başlıyor. Eğer bu belirtiler durdurulmaz ve yayılım devam ederse muhtemelen nüfusun ciddi bir bölümünde çeşitli nörolojik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun farkında olan yetkililer, hızlı bir şekilde salgını kontrol altına almaya çalışıyor. Sizce bu virüs salgını daha başka ne tür belirtiler ile kendisini ortaya çıkarabilir. Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.