Konami PES 2022 için adım atıyor!

PES 2020 inceleme puanları

Konami e-Football 2022 için gelen eleştiriler sonrası PES için somut adımlar atmaya hazırlanıyor. İşte bu konuya ilişkin tüm detaylar.

Konami PES 2022 için adım atıyor! Özellikle e-Football 2022’nin yoğun eleştiri alması, oyunun yerden yere vurulması Japon oyun geliştiricisini harekete geçirdi.

Genel anlamda futbol oyunu denildiğinde insanların aklına iki isim geliyordu. FIFA ve PES. Özellikle PES serisi bir dönem ülkemizde çok popülerdi. Öyle ki FIFA’dan çok PES oynayan vardı. Fakat 2013 sonrasında PES serisinin ömrü hızla tükendi.

Konami’nin PES serisini arcade tarzından simülasyona kaydırması, serinin fanlarını çok kızdırdı. PES’in FIFA vari bir oynanışa bürünmesi, serinin satış rakamlarını da hızlı bir şekilde düşürdü.

Sonuç olarak Konami PES serisini sonlandırma kararı aldı. Peki PES’in bir şekilde devam etme ihtimali bulunuyor mu?

Konami PES 2022 için adım atıyor

Konami PES 2022 için adım atıyor!

Oyun sektörünü de az çok takip edenlerin de bildiği üzere Konami kısa bir süre önce F2P tarzında eFootball oyununu tanıtmıştı. Peki bu oyunun ardından PES’e gerek var mı?

Sızdırılan son bilgilere göre Konami, PES 2022 için bir güncelleme formülü düşünüyor. Hatırlanacağı üzere PES 2021 için de benzer bir formül uygulanmıştı. Şimdi aynı şey PES 2022 için de planlanıyor.

Elbette bunun şimdilik bir söylenti olduğunu unutmamak gerekiyor. Zira Konami’den yapılmış resmi bir açıklama yok. Tabi ki güncelleme gelecekse de fiyatların uygun olması gerekiyor. Keza 2021 güncellemesi için istenen fiyat etiketi çok da adaletli değildi.

iPhone 14 hakkında müthiş iddia