Kingston Yeni Kulaklığını Duyurdu

Kingston Yeni Kulaklığını Duyurdu

Bilgisayar bellekleri ile bilinen Kingston firması yeni kulaklığını duyurdu.

Yeni kulaklık 7.1 çevresel sanal ses desteği ve LED ışıklı kontrol paneline sahip. Kingston’un yeni model kulaklığının ismi HyperX Enhanced Cloud II. Artık günümüzde ses kartlarının gittikçe azaldığını görüyoruz.

Çoğu firma artık Pci-E ya da Pci girişinden beslenen ses kartları yerine harici USB ses kartlarına yöneldiler. Hal böyle olunca da firmalar, kulaklıkları harici ses kartlarıyla pazarlamaya başladılar.

Kingston’un yeni kulaklığı da az önce anlattığımız tüm özelliklere haiz olan bir ürün olarak dikkat çekmekte. Yeni kulaklığın ses kartı ise pasif özelliklere sahip.

Kingston Yeni Kulaklığını Duyurdu
Kingston Yeni Kulaklığını Duyurdu

Yani ses kartından gelen sesi donanımsal olarak kulaklık işlemekte. Çoğu kulaklıkta ise bu durum tam tersi olarak çalışıyor. Harici ses kartı LED lambalı bir kontrolcüden oluşuyor.

Bu ses kartı ile ses çıkış ayarları, mikrofon ve ses kontrolünü gerçekleştiriyorsunuz. Kulaklığın frekans aralığı; 15 Hz – 25,000 Hz, gücü 150 mW, ohm değeri 60 ve neomidyum çapı 53 mm. Kulaklık 150 dolar yaklaşık olarak 375 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Battlefield 5’in Çıkış Tarihi Sızdı!