Oyun Maratonlarında Yarı Yolda Bırakmayan Cloud Oyuncu Kulaklığı

HyperX Cloud headset black Cloud Redcup headset top 08 04 2014 01 36

HyperX’in yeni oyuncu kulaklığı HyperX Cloud oyun esnasında maksimum düzeyde konfor sağlıyor. Üstün ses performansıyla oyuncuların yeni gözdesi olacak kulaklık, HyperX markasının yüksek standart kalitesini devam ettiriyor.

Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, oyuncu kulaklığı HyperX Cloud’u duyurdu. HyperX Cloud, uzun oyun maratonlarında oyunculara üstün konfor ve ses performansı sunabilmek için son derece rahat kulak yastıkları ve daha büyük ses sürücülerine sahip.

HyperX Cloud headset _black_ _Cloud-Redcup_headset-side_08_04_2014 01_36

HyperX Cloud, hafızalı köpükten kulak yastıkları ve özel dikişlerle süslenmiş yumuşak deri kafa bandı ile gelişmiş konfor ve şıklık sunuyor. Kulakları tamamen kapatan kulaküstü tasarımı, ortam gürültüsünün engellenmesine yardımcı olarak daha sürükleyici oyun deneyimi sunuyor. Değiştirilebilir kadife kulak yastıkları, oyuncuların çevreyi duymasını sağlarken 53mm’lik geniş sürücüleri; diyalogları, patlamaları, silah seslerini ve diğer ses efektlerini yüksek kalitede yansıtıyor. HyperX Cloud ayrıca dayanıklı olması için alüminyumdan yapılma, çıkarılabilir mikrofona da sahip.

HyperX Cloud PC ve PS4’ün yanı sıra akıllı telefonlarla ve tabletlerle de uyumlu olarak çalışabiliyor. Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming ve Team Liquid eSpor takımlarının resmi kulaklığı olan HyperX Cloud, iki yıl garanti sunuyor ve efsanevi Kingston güvenilirliğini arkasına alıyor.