Oyunculara uygun fiyatlı kulaklık: HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger

HyperX, uygun fiyatı ve kalitesiyle dikkat çeken yeni oyuncu kulaklığı HyperX Cloud Stinger’ı duyurdu.  

Oyuncular ve performans tutkunları için ürettiği özel ekipman ve donanımlarıyla dikkat çeken HyperX, yeni oyuncu kulaklığı HyperX Cloud Stinger’ı duyurdu. Uygun fiyatlı olmasına karşın yüksek ses performansı vadeden ürün, 50 mm sürücüye sahip.

Yalnızca 275 gram ağırlığında olan HyperX Cloud Stinger, saatler boyu kullanımda bile oyuncuları yormamak için tasarlandı. 90 derece döndürülebilen kulaklıklar, kulağın konumuna göre yerleşerek en uygun açıyla sesi iletirken, yumuşak kafa bandı başınızı hiç rahatsız etmiyor.

hyperx_cloud_stinger-2

Berrak ses kalitesi sayesinde oyunculara oyunlarda avantaj kazandıran HyperX Cloud Stinger, PC, Xbox One, PS4, Wii U ve mobil cihazlar için tamamen uyumlu biçimde destek veriyor.

Ses açma ve kısma gibi kontrolleri kulaklık üzerinden yapabildiğiniz ürünün mikrofonu, “döndür sessize al” özelliği ile gürültüyü önleyerek pürüzsüz ses kalitesi sağlıyor. En iyi oyun deneyimini yaşatmak için üst düzey ses performansı ve uygun fiyatla oyun severler ile buluşan HyperX Cloud Stinger, konforlu yapısıyla da oyuncuların favorisi olacak.

HyperX Cloud Stinger’ın Özellikleri:

  • 50 mm sürücü
  • 18Hz – 23,000 Hz frekans aralığı
  • 275 gr ağırlık
  • 3 metre kablo uzunluğu ve 1.7 metre ek Y kablo

Android için en iyi ses kayıt uygulamaları!