Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition çıktı

Amazon dev bir cezayla karşı karşıya

Kitap denildiğinde akla gelen ilk perakendecilerden biri olan Amazon, yeni e kitap okuyucularını satışa sundu. İşte detaylar.

Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition çıktı. Teknoloji devi Amazon bugün popüler Kindle Paperwhite’ın iki versiyonunu piyasaya sürdü. Kitap okumayı seven ancak bir türlü kitabı eline alamayanlar için oldukça teşvik edici pratik, şık ve kibar bir e-kitap okuma aleti olan Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition olarak adlandırılan iki model artık piyasada yerini aldı.

Yeni e-kitap okuma cihazı Paperwhite’ın çerçeveleri daha küçük ancak 6,8 inç ekrana sahip. Maksimum parlaklığı %10 artırılan Paperwhite ile artık daha kolay okuma için ekranın sıcaklığını ayarlanabiliyor. Signature Edition modelinde ise ortam aydınlatmasına göre otomatik parlaklık ayarı yer alıyor.

amazon kindle

Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition çıktı

Pil ömrü, şimdiye kadar çıkan Kindle modelleri arasında en uzun olan 10 haftaya çıkarıldı. Yeni modeller USB-C bağlantısı üzerinden şarj oluyor ve tam şarj olması yaklaşık 2,5 saat sürüyor. Signature Edition modeli Kindle için bir ilk olan kablosuz şarj işlevi ile karşımıza çıkıyor.

Standart Paperwhite’ın dahili depolama alanı 8GB iken Signature Edition 32GB’lık bir alana sahip bulunuyor.

Yeni Kindle’da ayrıca ana ekran, kitaplık ve mevcut kitabınız arasında daha kolay geçiş sağlayan güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü bulunurken, güncellenmiş kitaplık artık yeni filtreler ve sıralama seçenekleri, yeni bir koleksiyon görünümü ve etkileşimli bir kaydırma çubuğu içeriyor.

Kindle modelleri iOS veya Android akıllı telefonlar ile eşleştirilebiliyor.

E-kitap okumayı sevenler bu cihazı kaçırmasın

E-kitap okumayı sevenler için Amazon’un çıkardığı e-kitap okuma cihazı yeni Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition bugün ön siparişe açıldı. Paperwhite için 27 Ekim’de ve Signature Edition için ise 4 Kasım’da gönderime başlanacağı duyuruldu.Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition.

iPhone 13 Pro makro kamera özelliği kullanacak: Yakın çekim hayranları yaşadı