Kindle Kitabınızı Seçin Amazon Echo Size Okusun

amazon echo product photos 17

Amazon’un kablosuz hoparlör ve sesli komut cihazı Amazon Echo, bundan sonra Kindle kitapları sesli olarak okuyabilecek. Üstelik bu hizmet ücretsiz olacak.

Online alış veriş devi Amazon, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu kablosuz hoparlörü Amazon Echo’ya yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Kablosuz hoparlör olmasının yanı sıra aynı zamanda bir sesli komut cihazı da olan Amazon Echo, bundan sonra Kindle kitaplarını sesli olarak okuyabilecek. Kindle’da bulunan bir kitabı Amazon Echo’nun sesli okuması için tek yapmanız gereken sesli bir komut vermek.

Amazon-Echo2

Amazon’un Audible adında bir sesli kitap servisi bulunuyor. Ancak bu servisten faydalanmak için aylık ücret ödenmesi gerekiyor. Amazon Echo sahiplerinin ise sesli kitap özelliğini kullanmak için herhangi bir ekstra ücret ödemesi gerekmeyecek. Echo’da bu sesli okuma işlemini Siri benzeri bir sesli komut aracı olan Alexa gerçekleştiriyor. Amazon’un açıklamasına göre Alexa’nın kitapları sesli okumak için kullandığı teknoloji, Wikipedia’nın yazıların sesli okunması için kullandığı teknolojinin aynısı.

Chrome veya Firefox Kullananlar da Explorer’ı Güncellemeli