Kim Kardashian tekrar rekor kırdı

Kim Kardashian tekrar rekor kırdı

Kim Kardashian, markası ile tekrar ciddi bir başarıya imza attı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Kim Kardashian ismine ait şekillendirici giyim markası Skims, yeni bir finansman turunda daha 270 milyon ABD Doları (209 milyon £) topladıktan sonra şimdi 4 milyar ABD Doları (yaklaşık 3.09 milyar £) değerine ulaştı. Skims rekor üstüne rekor kırarak dördüncü kez zirveye oturdu. New York Times’a göre, 42 yaşındaki Kardashian ve iş ortağı Jens Grede’nin ortak sahibi olduğu şirket, yeni değerlemesini bugün (19 Temmuz Çarşamba) açıklamayı planlıyor. Yatırımcılar tarafından verilen önceki değerlemesi 3,2 milyar dolardı.

Kim Kardashian tekrar rekor kırdı

Keeping Up With The Kardashians ve The Kardashians’ın 20 sezonuyla tanınan realite TV yıldızı bir röportajda şunları söyledi: “Markamız hızla büyüdü ve bundan çok gurur duyuyoruz. Gerçekten iyi bir ürün lansman akışı yaşadık.” Kim Kardashian, kendi ten rengine ve vücut tipine uyan şekillendirici giysiler yaratmak istediği için 2019’da Skims’i piyasaya sürdü. Marka o zamandan beri ev giyim, hamile giyim ve mayo dahil olmak üzere çok sayıda ürün yelpazesini piyasaya sürdü.

Hali hazırda varlıklı bir aileden gelen Kardashian yeni markası ile de rekor üstüne rekor kırmaya devam edecek gibi görünüyor. 2021’de markanın başarısı, Kardashian’ın net servetini 1 milyar ABD dolarına yükseltti ve bu kendisini Forbes’un Dünya Milyarderleri Listesi’nde bir yer kazandırdı. Geçen yıl, Skims 3.2 milyar ABD Doları değerine ulaştığında, Kardashian’ın 600 milyon ABD Doları daha zengin olduğu tahmin ediliyordu. Şirket, serbest fon Lone Pine Capital ve önceki yatırımcıların liderliğindeki bir fonlama turunda 240 milyon ABD Doları güvence altına aldı.

Sanal ve artırılmış gerçeklik geleceğin pazarlama trendi olacak