KFConsole tanıtıldı! Tavuk ısıtan oyun konsolu

compressed kfc photo printer large1

Tavuk restoranları zinciri KFC oyun konsolu sektörüne giriyor. İşte KFConsole ile ilgili ilk detaylar.

Herhalde önümüzdeki süreçte oyun konsolu üretmesi muhtemel firmaları sıralayın deseler KFC en son aklınıza gelecek isimlerden biri olurdu. Beki de hiç aklınıza gelmezdi.

Fakat tavuk restoranları zinciri KFC ilginç bir işe imza atmaya hazırlanıyor. KFC Gaming Twitter adresinden yapılan açıklamada konsol savaşlarının bittiği belirtildi. Çünkü KFConsole’un raflardaki yerini alacağı açıklandı.

Peki nedir bu yeni konsol? Hemen söyleyelim, KFC’nin tavuk ısıtma haznesi de bulunan yeni oyun konsolu. Dilerseniz konsolun tasarımı ve benzeri detaylarına aşağıdaki tweetler üzerinden göz atabilirsiniz.

KFConsole tanıtıldı! İşte yeni oyun konsolu

Değiştirilebilir ekran kartı özelliği ile dikkat çeken konsolda özel üretim Intel işlemcilerine yer verilmiş. Aynı şekilde ekran kartı da Asus tarafından tasarlanmış. Cihaz içersinde 2 TB SSD bulunurken, konsolun ısısıyla tavukları sıcak tutacak bir hazne de düşünülmüş.

https://platform.twitter.com/widgets.js

https://platform.twitter.com/widgets.js

Elbette söz konusu konsol olduğunda güçten ziyade gelecek olan oyunlar da önemli. Şimdilik KFC’nin oyun konsolu hakkında pek fazla bilgi yok. Bu bilgiler gelmeye devam ettiği takdirde biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Cyberpunk 2077 ne kadar sattı? İşte yanıtı