Kerbal Space Program Xbox One’a geliyor!

ksp xbox one surumu

Bağımsız geliştiriciler tarafından 2 yıl önce yayınlanan Kerbal Space Program isimli oyun Xbox One sürümünü duyurdu. PlayStation 4 sürümünün ardından gelen bu hamle ile oyun geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor.

ksp-xbox-one-surumu

Son derece özgün ve daha önce yapılmamış bir oyun türü olan Kerbal Space Program, eğlenceli bir simülasyon oyunu. Uzay meraklılar ve simülasyon türü sevenler için alternatifi olmayan bir oyun olarak karşımıza çıkan Kerbal Space Program, diğer adıyla KSP, artık Xbox One üzerinden de oynanabilecek. Geçtiğimiz Haziran ayında PlayStation 4 sürümünü duyuran oyunun Xbox One sürümü hazırlanmaya başlandı. Bu yenilik için oyunun iki karakteri Ay’da Xbox One bayrağı açtı.

Kendi uzay aracınızı tasarlayıp, güneş sistemi içerisindeki gezegenlere yolculuk edebildiniz, uydular fırlatarak iletişim ağı kurabildiğiniz oyunda ciddi bir uçak simülasyon modu da var. Erken erişimdeki oyun halen geliştiriliyor ancak ilk çıktığı günden beri büyük bir kitle tarafından oynanıyor. KSP, ücretli bir oyun ancak satın almadan önce Demo sürümüyle oyunun genel dinamiklerine bakabiliyorsunuz. KSP, Unity 5 motoru kullanıyor. Yayınlanan kısa videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

NASA’da uzay asansörü devrimi