2020 Tokyo Olimpiyatları için ülke bayrakları anime karakterlerine dönüştü!

2020 tokyo olimpiyatları anime

#İŞBİRLİĞİ

2020 Tokyo Olimpiyatları için geri sayım başladı. Japonya’da gerçekleşecek olan etkinlik öncesi, olimpiyatlara katılacak olan ülkelerin bayrakları anime karakterlerine dönüştürüldü.

Tüm dünyanın merakla beklediği en büyük spor organizasyonlarından biri olan olimpiyatlara az bir zaman kaldı. 2020 Yaz Olimpiyatları bilindiği üzere Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleşecek. 24 Temmuz Cuma günü başlayacak olan spor müsabakaları, 9 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.

2020 Tokyo Olimpiyatları çerçevesinde yüz binlerce turistin Japonya’yı ziyaret etmesi bekleniyor. Bu sayede Japon kültürü de dünyaya açılma konusunda önemli bir fırsatı yakalamış olacak.

Genel olarak batı kökenli ülkelerin, benzer kültürlere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fakat söz konusu uzak doğu olduğunda, tamamen farklı bir dünyayla karşılaşıyoruz. Kuşkusuz Japon kültürünün en önemli unsurlarından birisi de animeler.

Bu durumun az çok farklında olan bazı Japon sanatçılar, Tokyo Olimpiyatları için şimdiden çalışmalara başladı.

Her ne kadar resmi bir çalışma olmasa da olimpiyatlara katılmayı garantileyen 30 ülkeyi mercek altına alan Japon sanatçılar, bu ülkelerin bayraklarını savaşçı anime karakterlerine dönüştürdü. Peki ülke bayrakları savaşçı anime karakterleri olarak nasıl görünüyorlar. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu çalışmalar ile başbaşa bırakalım.

2020 Tokyo Olimpiyatları anime tarzı ülke bayrakları

Almanya
Almanya